Влюбен? Не!
От малък знам, че да си влюбен
е мъчителен процес.
И всеки път учуден
се питам болен ли съм днес.
С досада псувам и себе си,
и въжделения обект,
загубил всякъв интерес
към нетрезвения ми субект.
Ще изхвърча,
а тежко е, когато няма с кой.
Или да се гръмна...
нелепа жертва без герой.
Покой едва ли скоро ще намеря,
сърцето ще се изпари.
В ритъма на смешни мисли,
аз се моля, че ти
можеш да харесваш
тъпи влюбени.
7 април 2009
софия
© Братан Все права защищены
защо ли ми е трябвало да пиша напоследък!
Но ти пиши!