8.04.2009 г., 13:43 ч.

Влюбен? Не! 

  Поезия » Любовна
729 0 8

 

 

 

Влюбен? Не!

 

От малък знам, че да си влюбен

е мъчителен процес.

И всеки път учуден

се питам болен ли съм днес.

 

С досада псувам и себе си,
и въжделения обект,
загубил всякъв интерес

към нетрезвения ми субект.

 

Ще изхвърча,
а тежко е, когато няма с кой.
Или да се гръмна...
нелепа жертва без герой.

 

Покой едва ли скоро ще намеря,

сърцето ще се изпари.

В ритъма на смешни мисли,

аз се моля, че ти

можеш да харесваш

тъпи влюбени.

 

7 април 2009

софия

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??