25 февр. 2008 г., 16:45

Влюбени 

  Поэзия » Любовная
735 0 11
Мислите, изпълнени с желания.
Думите, отражение на обичта.
Дойде край на вашите терзания.
Летят сърца в небето на любовта.

Чувствата ви се вливат в океан.
Ако ги опазите добре от бурите,
никой вече няма да се чувства сам.
Пример сте красив и за другите.

Очите светят с най-топъл блясък.
Душите са открили сладкия покой.
Горещи сте като летния пясък.
Светът ви носи чудеса безброй.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??