На шега и на майтап,
май се влюбих аз.
Пеперудите и те
без покана настаниха се.
И сега какво да правя?
Да се радвам или плаша,
че сърцето ми отново затрептя
и за сън забравя през нощта.
И се смея безпричино.
И си пея постоянно.
Май-май трябва да призная -
Любовта при мен дошла е.
© Йълдъз Пелтекова Все права защищены