27 июл. 2008 г., 20:19

Влюбих се неусетно 

  Поэзия » Любовная
1123 0 3
 

 

Влюбих се в тебе неусетно,

сякаш всичко бе шега,

ала стана тъй сериозно,

че едва сега разбрах

колко те обичам аз.

 

Благодаря на Бога,

че те има,

на себе си,

че те открих,

обичам те,

без теб е немислимо

аз дните си да продължа напред.

 

Аз къпя се в морето от любов,

което ти ми подари.

 

23.07.2008 г.

© Йовка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??