Jul 27, 2008, 8:19 PM

Влюбих се неусетно 

  Poetry » Love
1114 0 3
 

 

Влюбих се в тебе неусетно,

сякаш всичко бе шега,

ала стана тъй сериозно,

че едва сега разбрах

колко те обичам аз.

 

Благодаря на Бога,

че те има,

на себе си,

че те открих,

обичам те,

без теб е немислимо

аз дните си да продължа напред.

 

Аз къпя се в морето от любов,

което ти ми подари.

 

23.07.2008 г.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??