Влюбих се в мъж-мечта ®
Влюбих се в мъж-мечта -
чаровен, снажен, секси се облича.
С яхта, вила на брега, с кола -
на всичкото отгоре ме обича!
Влюбих се в страхотен мъж -
на Bulgari рurе homme ухае
с чувството за хумор, неведнъж,
да ме разсмее съумява и омае!
Нито миг не ме оставя да скучая,
в леглото сутрин носи ми кафе -
(чашката е позлатена), как ухае
розата с цвят на кадифе!
Парфюмът ми е Nina Ricci,
бижуто тежко - май е Саrtier,
с рокля на Аrmani ме облича,
на Таити ще ме води на море!
Поглеждам аз към календара -
той гледа ме усмихнат и щастлив
Май, че нещо съм се размечтала...
Влюбих ли се! Ех, мечти... мечти!
© Мариана Все права защищены