Aug 18, 2009, 1:29 AM

Влюбих се в мъж-мечта 

  Poetry » Humour
1813 0 24

Влюбих се в мъж-мечта ®

 

Влюбих се в мъж-мечта -

чаровен, снажен, секси се облича.

С яхта,  вила на брега, с  кола -

на всичкото отгоре ме обича!

 

Влюбих се в страхотен мъж -

на Bulgari рurе homme ухае

с чувството за хумор, неведнъж,

да ме разсмее съумява и омае!

 

Нито миг не  ме оставя да скучая,

в леглото сутрин носи ми кафе -

(чашката е позлатена), как ухае

розата  с цвят на кадифе!

 

Парфюмът ми е Nina Ricci,

бижуто тежко - май  е Саrtier,

с рокля на Аrmani ме облича,

на  Таити ще ме води на море!

 

Поглеждам аз към календара -

той гледа ме усмихнат и щастлив

Май, че  нещо съм се размечтала...

Влюбих ли се! Ех, мечти... мечти!

 

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??