29 июл. 2008 г., 10:05  

Влюбване 

  Поэзия » Любовная
709 0 4

Надникна във душата ми -
        пречупих се.
Усмихна се в очите ми -
     обикнах те.
Със топъл глас ми каза
     сладки думи.
Развързаха се мислите
     и литнаха.

Уплаши се.
     Остави ме с мечтите ми.
Замлъкна.
     Как да спирам да те търся?
Издигна зид,
     за да не те достигна.
Изчезна.
     Аз пред него съм завързана.

© Павлина Гатева Все права защищены

Публикувано във в-к Уикенд 17-23 февруари 2018.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??