7 авг. 2009 г., 23:07

Вместо мен 

  Поэзия » Любовная
584 0 0

Вместо мен да те прегръща

и вместо мен да те обича.

Вместо мен с любов да те дарява

и всички твои грешки да прощава.

 

Вместо мен да те целува

и вместо мен да те ревнува.

Вместо мен, до тебе да заспива

и винаги с теб да е щастлива.

 

Вместо мен, ти нея да обичаш

и никога със сълзи да не я обричаш.

Вместо мен, ти нея да сънуваш

и на красотата ù да се любуваш.

 

Вместо мен, нека тя да те има,

защото първа те е покорила...

© Страст Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??