13 февр. 2006 г., 21:47

Водопад...  

  Поэзия
740 0 3

Водопад от коси те залива...

Вечер, лягащ си до мен, 

ги отмяташ – закачка грижлива,

бягство от забързания ден.

 

Полуоблегнат на ръката си,

изпиваш всеки мой проблем...

Полуусмихнат – както можеш само ти,

ми връщаш вземаното всеки ден.

 

Усмихваш се на моята усмивка,

оставяш се на моите очи.

Отпиваш устните ми, живи...

Обичам те – това личи.

 

Откриваш вечер в мен жената,

откриваш нови сили в мен...

Даряваш ме със любовта, която

не са ми давали дори за ден.

 

Оставяш вечер водопада

да те закача с бляскави вълни.

И радваш се - на мен и водопада,

водопада от коси...

© Крис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Според мен ниската оценка се дължи на факта, че някои хора просто не четат. А гледат как са структурирани писанията.
  • Хубаво любовно откровение! Не знам защо имаше толкова ниска оценка, но аз му писах 6, защото заслужава повече.
  • Хубаво е.Ако искаш избери си друг цвят ,щото този изморява очите
Предложения
: ??:??