28 дек. 2013 г., 21:14

Волен Сидеров пие уиски на Варадеро 

  Поэзия » Гражданская
473 0 1

Волен Сидеров пие

уиски на Варадеро!
Волен Сидеров пие

уиски на Варадеро!

 

С дълбоко его в сърце-

в туй е неговата сила!

Да хапне в курорта месце

с Деница мила.

 

Ямболията премина

на партийната субсидия.

С кеф замина

в Куба хитрия гидия!

 

Орехчо заем взима.

Ще го плащаме ние.

Ще гладуваме таз зима,

а Волен марково уиски пие!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??