Не ме наказвай с твоята доброта.
Не ми отнемай правото да плача.
Аз искам своята свобода.
Да бъда жива - волна птица без палачи.
Душата ми прелива в цветове,
обличам думите с огън нежен.
Не съм родена с твоите окови.
Аз извор светъл съм -
създадена за чиста обич...
© Сиана Петкова Все права защищены