Jul 15, 2014, 11:18 AM

Волна 

  Poetry » Other
391 0 2

Не ме наказвай с твоята доброта.

Не ми отнемай правото да плача.

Аз искам своята свобода.

Да бъда жива - волна птица без палачи.

Душата ми прелива в цветове,

обличам думите с огън нежен.

Не съм родена с твоите окови.

Аз извор светъл съм -

създадена за чиста обич...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??