22 февр. 2013 г., 21:40

Волна птица 

  Поэзия » Другая
605 0 0

Защо си толкова студен

и те е страх да споделиш с мен?

Нима всичко е било лъжа,

изгубена е моята душа

всичко, което градихме опропасти

и сърцето ми разби,

разбирам, не те е грижа за мен,

ходейки по улиците примирен,

живота ми тихо напусни

и сама ме остави,

дай ми вече свобода

като волна птица да летя!

© Вели Веселинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??