Feb 22, 2013, 9:40 PM

Волна птица 

  Poetry » Other
607 0 0

Защо си толкова студен

и те е страх да споделиш с мен?

Нима всичко е било лъжа,

изгубена е моята душа

всичко, което градихме опропасти

и сърцето ми разби,

разбирам, не те е грижа за мен,

ходейки по улиците примирен,

живота ми тихо напусни

и сама ме остави,

дай ми вече свобода

като волна птица да летя!

© Вели Веселинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??