24 июн. 2011 г., 12:41

Вписване 

  Поэзия » Другая
435 0 1

Стихът си тръгва някак изведнъж,
като море, което се отдръпва.
По каменистото му дъно мре
забавилата се да се завърне

блестяща риба. Гнил планктон -

скалите го сушат, вмирисани.
И само в молекули стон
завинаги остават думи вписани.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Умееш да предаваш усещания отвъд смисъла на думите!
Предложения
: ??:??