5 дек. 2009 г., 20:48

Впивай нокти в мен 

  Поэзия » Эротическая
763 0 3

Нежно с устни, да целувам.

С езиче ти докосни ме. 

С пръсти искам да докосвам. 

Нокти впивай в мен.

Докато навлизам бавно, страстно в теб. 

Хайде, скъпа, довърши ме. 

Със страста си умъртви ме.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??