5.12.2009 г., 20:48 ч.

Впивай нокти в мен 

  Поезия » Еротична
760 0 3

Нежно с устни, да целувам.

С езиче ти докосни ме. 

С пръсти искам да докосвам. 

Нокти впивай в мен.

Докато навлизам бавно, страстно в теб. 

Хайде, скъпа, довърши ме. 

Със страста си умъртви ме.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??