14 июл. 2011 г., 16:54

Вратичка за пропуск 

  Поэзия » Другая
579 0 3

Таз сутрин роди се отроче,

създадено с много любов -

с червени сигнали за стопа,

зелени - за пропуска нов.

 

Създавал я бе на чертежа -

въртящата малка врата.

На входа ни тя ще оглежда

за майки, в колички с деца.

 

И както диктува Европа,

за хора с увреди е тя,

че виж -  на вратата ни тропа

старт равен - финална черта.

 

Гордея се с теб, че богат си,

с отроци в стъкло и метал.

С ума си, с ръцете си златни -

за всеки по нещо създал.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за чудесното четиристишие, Рудин!
  • Въртящата малка вратичка
    е пропуск към твойто сърце!
    През нея минаваха всички,
    до тебе един само спре...
  • !!!!!!
Предложения
: ??:??