20 нояб. 2013 г., 22:48

Време за промяна 

  Поэзия
594 0 0

ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА

 

Плющят като камшици по площада

оголените нерви на гнева.

Желание за никаква пощада

подобно на отрова във кръвта

пълзи по неразплетените вени.

В зениците се сриват светове

и се възраждат като птици-феникс.

Във пепелта покълват цветове.

И хората безмълвно се сплотяват.

Един за всички - всички за един!

Десетилетно чакана промяна

очаква ни да победим! 

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??