Nov 20, 2013, 10:48 PM

Време за промяна 

  Poetry
588 0 0

ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА

 

Плющят като камшици по площада

оголените нерви на гнева.

Желание за никаква пощада

подобно на отрова във кръвта

пълзи по неразплетените вени.

В зениците се сриват светове

и се възраждат като птици-феникс.

Във пепелта покълват цветове.

И хората безмълвно се сплотяват.

Един за всички - всички за един!

Десетилетно чакана промяна

очаква ни да победим! 

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??