Времето
Времето минава, дните вървят,
но очите не спират да търсят път.
Листата опадат, тревата расте,
но любовта остава в моето сърце.
Денят си отива, нощта идва,
но твоята звезда
живее в моята душа.
Дъждът спира, Слънце пече,
но моето сърце ще чака само теб.
© Цветана Стоянова Все права защищены