20.06.2009 г., 20:11 ч.

Времето 

  Поезия » Любовна
396 0 0

 

 

Времето

 

 

 

Времето минава, дните вървят,

но очите не спират да търсят път.

Листата опадат, тревата расте,

но любовта остава в моето сърце.

Денят си отива, нощта идва,

но твоята звезда

живее в моята душа.

Дъждът спира, Слънце пече,

но моето сърце ще чака само теб.

© Цветана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??