23 июн. 2009 г., 21:14

* * * Времето не оставя... 

  Поэзия
766 0 13

 

 

 

* * *

 

Времето не оставя следа във косите ти.

Времето не оставя следа във очите ти.

И по лицето ти не бърза да бърза.

Някак е силна тази привързаност.

И ти се радва по своя си начин.

И пружинира в още задачи.

И някак по свойски покрива ти грешките.

И някак е склонно да скрива забежките.

От тебе самия те пази понякога.

Навярно знае, че мога да чакам.

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??