* * *
Времето не оставя следа във косите ти.
Времето не оставя следа във очите ти.
И по лицето ти не бърза да бърза.
Някак е силна тази привързаност.
И ти се радва по своя си начин.
И пружинира в още задачи.
И някак по свойски покрива ти грешките.
И някак е склонно да скрива забежките.
От тебе самия те пази понякога.
Навярно знае, че мога да чакам.
© Надежда Маринова All rights reserved.