4 сент. 2011 г., 13:55

Вретенарска подмяна 

  Поэзия » Гражданская
1079 0 4

 

 

ВРЕТЕНАРСКА ПОДМЯНА

 

 

След грузинските тежкари

надойдоха вятър – евро-въздухари…

 

Закалените стоманени кибици

подмениха с важни евро-птици…

 

Властниците се оказаха кресливи –

сметките им политически са криви…

 

И вместо да са в крак с времето,

си лекуват от плешивост темето…

 

Продължава суетата им човешка -

правят грешка подир грешка…

 

Забъркаха такава гнусна каша,

що опостуши земята наша…

 

Осакатиха битието и съдбата -

надминаха дори и Сатаната…

 

Да – това е зловещ антипод

на нормален човешки живот…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??