28 апр. 2007 г., 22:38

Връзка 

  Поэзия
554 0 0

             ВРЪЗКА

Една звездичка от безкрая
за мен единствена била,
а аз сега дори не зная
как до нея да се добера.


Намига ми игриво и изисква
ответен жест да пратя аз,
но само любовта ми се разплисква
и връзка е едничка между нас.


Но, зная,  връзката е крепка,
леко е в душата ми безкрай,
че там звездичка нежно трепка
за мен тук, в Земния ми рай.

© Мария Никленова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??