28 июн. 2017 г., 14:54

Всеки ден 

  Поэзия
369 0 0

Всеки ден нещо ново учи -

а нима е възможно,

питаш ти?

Толкова "Да", колкото пъти

се накланя цветето

от вятъра весел,

колкото облакът се променя

по пътя небесен.

Колкото пъти морето

целува земята.

Колкото пъти детето

от любов просиява.

Всеки ден нещо ново

ние даваме

и ни се дава.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??