28.06.2017 г., 14:54 ч.

Всеки ден 

  Поезия
363 0 0

Всеки ден нещо ново учи -

а нима е възможно,

питаш ти?

Толкова "Да", колкото пъти

се накланя цветето

от вятъра весел,

колкото облакът се променя

по пътя небесен.

Колкото пъти морето

целува земята.

Колкото пъти детето

от любов просиява.

Всеки ден нещо ново

ние даваме

и ни се дава.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??