29 авг. 2010 г., 13:33

Вселенската хармония да ме изпълва цяла 

  Поэзия » Философская
772 0 15

 

 

Вселенската хармония да ме изпълва цяла

 

 

Повява вятърът и с клоните ми маха,

светът усмихва се със слънчеви лъчи

и сноп светулчици във длани се побраха!

Доброто гледа ме през Твоите очи!

 

Да бъда силна винаги се моля,

пред мен пътека Вярата да прави!

Твоите думи да бъдат моя воля!

Сърце страдално злото да забрави!

 

Без страх във утрото да срещам Светлината,

за мен да бъде лястовица бяла!

Да виждам винаги край мене красотата!

Вселенската хармония да ме изпълва цяла!!!

 

          27.08.2010г.  ВХ

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??