11 авг. 2013 г., 17:07

Всички сме си нужни 

  Поэзия
607 0 2

Мъжете и жените просто пол различен,
мъжете - някой лигав, друг критичен.
Жените - някоя работна, труди се, успява,
другата е мързелива и на друго се надява.
Различни хора, различни идеали,
различни мисли, успехи и провали.
Аз съм различен от приятелите ми любими,
те са футболисти и спортисти, аз пък пиша рими.
Всеки има дарба от Бога подарена,
има дама плоска, има друга надарена.
А душата кой я вижда има ли такива останали,
търся ви, хора, къде сте се дянали?
Искам моменти на по-добър живот от този,
защото писна ми вече ми се грози.
Искам ден слънчев без проблеми,
искам ден, във който да не бъда пред дилеми.
Да обичам аз жената любима и да съм до нея,
рапър съм, поет съм просто ще им пея.
И душата ми да стане мека, да се разтече,
пораснах, но защо пък да не се почувствам аз дете.
Различни хора, но не съдете по външния вид,
много истории има, но винаги има наставяно във всеки миг.
Нека бъдем малко по-добри и задружни,
защото сме Верига от хора и всички сме си нужни.

© Радослав Луджов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • da....vse oshte ima xora,koito vijdat dushata,prosto sa prekaleno malko! Budi kakavto si-i rapar i poet i vsichko,koeto te pravi shtastliv!
  • Какво да кажа?
    Използвал си много думи и дълги редове,
    но пък лесно се чете!
    Темата е интересна, без да има и едно клише
    продължавай все така, момче!

    Хареса ми и доколкото разбирам от твоите произведения си противник на агресията и напротив- търсиш добротата.Което е похвално за човек на твоята възраст.Браво! Имаш талант
Предложения
: ??:??