Всичко, което съм
е голяма каша,
манджа с грозде,
което на лисицата ù е кисело,
но аз ще те опитомя,
аз съм вълчица,
свирепа и хищна,
настървена
да те имам за вечеря.
Можеш да ми бъдеш плячка,
но избрах да те отгледам,
да те превърна
във владетел
на голяма империя –
моята
и след това да се огледам
в теб,
дано се позная…
© Ивона Иванова Все права защищены