2 дек. 2009 г., 15:45

Всичко има край 

  Поэзия » Другая
776 0 0

"Всичко има край"

 

Зная, че направих нещо непростимо

и зная, че всяко начало има и край.

Сега стоя пред теб така непрежалимо -

но зная, че ще бъда с теб в този рай.

 

Рай - пълен с радост и тъга,

пълен с всичко познато, земно.

Като по път невидим от мъгла

вървя по улицата мрачна, тъмна.

 

Познати лица в мрака съзирам

и черни сенки се мъча да преборя.

В паметта си се опитвам да събирам -

всички тези знаци в ред, в простора.

 

И ето, аз съм вече тук, при теб -

загубил надежда, разум, мечти.

От теб прогонен с ветрове и лед -

а в мен и мойте мисли си само ти.

 

02 декември 2009 год.

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??