25 мая 2007 г., 22:21

Всичко ми напомя за теб 

  Поэзия
623 0 0
 

Събудих се и погледнах слънцето.

Как само силно грее то.

Точно както твоята усмивка,

когато си щастлив.

На обед ми бе много горещо

и спомних си как се разгорещявах всеки път,

когато ме целунеше.

Вечерта беше хладна

и спомних си, че и ти си бил често хладен към мен...

Кажи сега, не е ли вярно,

че всичко ми напомня за теб?!

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??