11 июн. 2007 г., 15:17

Всичко се връщa 

  Поэзия
789 0 1

Искам, но не така...
Искам всичко, но не и теб...
Няма да zабравя как ме предаде
и няма да ти го простя никога, вярваj ми...
Тя по-добра ли е от мен... по-красива ли е...
Не, нали?!? Не мълчи...
Кажи ми с какво го заслужих...
Да, светът продължава да се върти и друга любов ще намеря...
Но никога няма да забравя това, което ми прични...
... И нямаше смелост да ми кажеш истината...
Защо ме излъга??!!?
Нима не искаше да ме огорчиш...
Не вярвам...
Просто гордостта в теб е надделяла...
После ще съжаляваш... ще ме молиш да простя... на колене ще падаш...
... и ще разбереш какво е да си играят с живота ти...
Но не!!! Прошка за тебе няма... ти ме направи такава...
Е... Един ден всичко се връщa!!!

© Катрин ИВАНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??