Ще се събуди Слънцето от изток
и птици ще нашарят небесата
тепетата денят ми ще затрупат
по залези препуснали нататък…
… забързано ще отминават зими
и в пролети задъхано ще стихват
по струни гаснещи ще тлее лято
и думи неизказани ще липсват…
и в някаква открадната минута
навярно накъде дъждът ще ме рисува
в едно дете притихнало в очакване…
и с птиците на юг ще отпътува...
© Бехрин Все права защищены
Благодаря Ви!