7 jul 2011, 22:38

Всичко ще е същото... 

  Poesía
765 0 18

                                                                                                                                   

 

 

Ще се събуди Слънцето от изток

и птици ще нашарят небесата

тепетата денят ми ще затрупат

по залези препуснали нататък…

 

… забързано ще отминават зими

и в пролети задъхано ще стихват

по струни гаснещи ще тлее лято

и думи неизказани ще липсват…  

 

и в някаква открадната минута

навярно накъде дъждът ще ме рисува

в едно дете притихнало в очакване…

и с птиците на юг ще отпътува... 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??