Всичко ще направя, само ми кажи.
Живота ще оставя за тези две очи.
Бъркам, зная, дори и да не беше ти
И да не бях аз и всичко, пак щеше да боли.
Как пропуква се земята, а уж си на върха.
И как гореше топлината жарко във студа.
И как стискам аз юмруци и моля се в нощта,
ако си отиваш - бягай,
но бързо, без слова.
От всяка крачка назад ме боли
и премигват две влажни очи.
Всичко ще направя, само ми кажи,
но, ако си тръгваш - добре - просто върви.
Цвети
© Цветелина Неделчева Все права защищены