27.01.2019 г., 22:37 ч.

Всичко ще направя 

  Поезия » Любовна
443 0 0

Всичко ще направя, само ми кажи.

Живота ще оставя за тези две очи.

Бъркам, зная, дори и да не беше ти

И да не бях аз и всичко, пак щеше да боли.

 

Как пропуква се земята, а уж си на върха.

И как гореше топлината жарко във студа.

И как стискам аз юмруци и моля се в нощта,

ако си отиваш - бягай,

но бързо, без слова.

 

От всяка крачка назад ме боли

и премигват две влажни очи.

Всичко ще направя, само ми кажи,

но, ако си тръгваш - добре - просто върви.

 

Цвети

© Цветелина Неделчева Всички права запазени

"Кажи "ела" и ще оставя всичко... Но само ми кажи "ела"!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??