2 дек. 2020 г., 10:13

Всичко това го знам 

  Поэзия » Любовная
711 0 2

Знам, че някой ден ще си отидеш.

И дълго след това ще бъда сам.

Знам, че някой ден не ще те имам

и ще опустее моят свят без теб.

Знам, че щом решиш и тръгнеш,

аз не ще имам сили да те спра.

Знам, че ще ми липсваш много

и че ще копнея сам в нощта.

Знам, без теб не ще съм същият,

защото нещо в мен ще се пречупи.

Знам, че страшно ще боли в гърдите

и неизлечим от спомени, ще страдам.

Знам, всичко това го знам,

но този път не искам да се случи с мен.

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Май става за чалга
Предложения
: ??:??