Всичко...
всичко започна от там
откъдето с тебе приключихме.
Любовта не поставя таван
само грешки от които се учим.
Този глас...
този глас в телефона
с монотонната мъжка увереност,
се опитва да гали слухът ми
и копнеж да разлива по вените.
Този шепот...
този шепот в ушите ми
с пеперудено нежно докосване,
все се питам "какво ли се случи",
че зараснаха старите белези.
© Анета Все права защищены