Sep 6, 2017, 11:24 PM  

Всичко започна от там 

  Poetry » Love
484 0 0

Всичко... 
всичко започна от там
откъдето с тебе приключихме.
Любовта не поставя таван
само грешки от които се учим.

 

Този  глас... 
този глас в телефона 
с монотонната мъжка увереност, 
се опитва да гали слухът ми 
и копнеж да разлива по вените.

 

Този шепот...
този шепот в ушите ми
с пеперудено нежно докосване, 
все се питам "какво ли се случи", 
че зараснаха старите белези. 

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??