19 июл. 2011 г., 21:42

Всяка крачка е пристанище 

  Поэзия
445 0 0

Често мисля си сама,

че падам от години

и затова се усещам на краката си.

Един ден, навярно,

истината минала е,

но аз...

нали все стъпките броя си.

Тя може би такава е,

 че съм ранима

и не мога със себе си да се смиря.

И че съм от слабите, а

не от силните

и дори без пламъци мога да горя.

Често мисля си сама,

 че не пристигам, а

навярно всяка крачка е пристанище.

Че аз препускам,

в мен линее силата...

И зее пустота.

 

А в мен все давят се...

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??