ВСЯКА ВЕЧЕР
На Е.
Всяка вечер щастливо заспивам
под крилото на твойта любов.
И звездите, вълшебно красиви,
над съня ми трептят с благослов.
Всяка сутрин събужда ме ласка,
долетяла от твойта ръка
и неспирно към тебе ме тласка
разбушувана бяла река…
И, когато след време изминат
много зими и много лета,
знам - в сърцата ни още ще има
южен вятър, мечти и платна...
© Христина Радомирова Все права защищены