31 oct 2010, 12:57

Всяка вечер 

  Poesía » De amor
1018 0 5

   ВСЯКА ВЕЧЕР                                       

                                          На Е.       

 

Всяка вечер щастливо заспивам

под крилото на твойта любов.

И звездите, вълшебно красиви,

над съня ми трептят с благослов.

 

Всяка сутрин събужда ме ласка,

долетяла от твойта ръка

и неспирно към тебе ме тласка

разбушувана бяла река…

 

И, когато след време изминат

много зими и много лета,

знам - в сърцата ни още ще има

южен вятър, мечти и платна...

 

                             

                                      

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??