29 авг. 2023 г., 20:52

Вторнишки пости 

  Поэзия » Юмористическая
198 3 7

Безсолен ден. И чудех се – какво ли да си сготвя за вечеря?
Прицелила се бях в една пържола, ала пуста, крива мушка!
Намерих я умряла на дивана, баш преди да я отстрелям.
Реших – ще си опукам десет-двайсет много върли, люти чушки!

 

Загрях си на газчицата тефлоновото, старото тиганче
и турнах малко олио, пиперчето да стане зер по-блажно. 
Дордето си танцуваха чушлетата там, взех едно хаванче
и счуках чесън бол – от туй не спастрям, за вкуса е много важно!

 

И тъй, към тази прелест си добавих с кеф накрая и оцета,
разбърках всичко хубаво, па после като свинка се наплюсках.
Ей, Богу, след минута-две – повярвайте ми – падна ми пердето!

 

Пържолата възкръснала! И слюнка до земята даже пуснала!


 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??