20 мар. 2014 г., 21:37

Второ сърце 

  Поэзия
415 0 0

ВТОРО СЪРЦЕ

 

Второ сърце в ритъма бие.

Второ сърце в душата запява.

Второ сърце морето открива.

Втора душа във мен се споява.

 

И  дишам. И мисля. Пея. Родих се.

Искам - младея. В полет политам.

Второ сърце в мен е родено.

Второ сърце със мене - живее.

 

Второ сърце с мен се венчава.

Второ сърце - душата пленява.

Лудо замива. Изгрев - стопява.

Второ сърце - мен подлудява.

 

Второ сърце - в утро запява.

Втора душа мисъл сплотява.

Втора дъга в мене изгрява.

Второ сърце - младостта ми дарява.

 

Иска. Живее. С мен се смалява.

 

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??