10 июн. 2015 г., 19:42

Вяра 

  Поэзия
459 0 0

Вярвам само на сърцето си.

Благодарение на него аз живея.

Ще повярвам и на любовта,

когато срещна нея,

сродната душа.

Всеки човек, трябва да обича,

и да бъде обичан.

Всеки човек, трябва да бъде

докоснат от любовта.

А аз с много вяра и надежда,

продължавам да вървя напред.

Назад не поглеждам.

Сутрин се усмихвам.

Вечер пак с нея,

усмивката заспивам.

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??