3 мая 2007 г., 00:53

ВЯРА 

  Поэзия
524 0 2
                                ВЯРА

                Намерих те с душата си -
                повярвах силно в теб.
                Ти носиш ми упора
                и носиш ми късмет...

                Заряд топъл нося,
                с моето вярно сърце.
                И земна, и грешна
                към тебе протягам ръце...

                Пак ще ме напътстваш!
                И вече помъдряла  -
                с обичта си чиста,
                от теб, на всекиму съм дала...
                 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??